ΟΡΓΑΝΩΣΗΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΕργαστήριο Διδακτικής Ζωντανών Γλωσσών (LDL)

Eργαστήριο Διδακτικής Ζωντανών Γλωσσών (LDL)

Το Εργαστήριο Διδακτικής Ζωντανών Γλωσσών (LABORATOIRE DE DIDACTIQUE DES LANGUES – LDL) ιδρύθηκε με το ΠΔ 45/31.1.1990 - ΦΕΚ 16/13-2-1990 τ. Α΄ στο πλαίσιο του Ν. 1268/82 και ανήκει στον Τομέα Γλωσσολογίας και Διδακτικής.
Καλύπτει τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές ανάγκες των μελών του Τομέα, ενώ παράλληλα υποστηρίζει, αυτόνομα ή/και σε συνεργασία με εξωτερικούς φορείς, ερευνητικά προγράμματα. Ενδεικτικά αναφέρονται:
- Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας,
- Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης,
- Εργαστήριο FoReLL του Πανεπιστημίου Poitiers (http://ll.univ-poitiers.fr/didalang-fles/spip.php?article55),
- Εργαστήριο RCEL του ΕΚΠΑ,
- E-school.
Παράλληλα, παρέχει και κοινωνικό έργο μέσω συγκεκριμένων δράσεων, όπως υποστήριξη σε προγράμματα πιστοποίησης εκπαιδευτικών του ΥΠΕΠΘ και διοργάνωση σεμιναρίων επιμόρφωσης καθηγητών ξένων γλωσσών.
Το Εργαστήριο θέτει ως στόχους: την εισαγωγή και την άσκηση των προ- και μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών του Τμήματος στη χρήση των υπολογιστών και των δικτύων, την υποστήριξη της έρευνας των μελών του Τμήματος στο πεδίο των τεχνολογικών και διδακτικο-παιδαγωγικών εφαρμογών, την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών και επιμορφωτικών προγραμμάτων στις περιοχές των διδακτικών και τεχνολογικών γλωσσικών εφαρμογών.
Αίθουσα: 308Α, 308Β, 308Γ, 308Δ, Τηλ.: 2310-998852


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Εργαστηρίου: http://ldl.frl.auth.gr


ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το ωράριο λειτουργίας των βιβλιοθηκών του Τμήματος.

Χάρτης

Φωτογραφίες

Επισκέψεις

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 53 επισκέπτες και κανένα μέλος

Επικοινωνήστε

(+30) 2310-995176

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.